مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام٫من 11ماه پیش همراه دوتا از دوستام تو ماشین در حین مصرف شیشه پلیس مارو گرفت و 1گرم و 80شیشه تو جیب من بود که مال مصرف سه نفرمون بوده الان رای دادگاه اومده 2سال6ماه حبس چون سابقه ندارم 6ماه تخفیف شد و13م جریمه نقدی،الان حق اعتراض دارم گفتم بپرسم وکیل بگیرم لایحه بده یا خودم اعتراض بزنم که زندانیم تعلیق بخوره ؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر محترم گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میای تصمیم شخصی است می‌توانید وکیل بگیرید یا خود اقدام کنید