مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه در کوچه بن بست

با سلام منزل ما در انتهای بن بست 3 متری که یک همسایه داریم قرار دارد که جمعا 3 تا ماشین پشت سر هم در آن جا میشود و همسایه ما که ابتدای بن بست ساختمان دو طبقه بدون پارکینگ ساخته و یک درب ورودی در ابتدای بن بست و یک درب نیم متری حیاط رو در دیوار بغل منزل ما دارد ایشان ادعای مالکیت کوچه دارند دو الی سه ماشین از درب منزل ما تا ابتدای بن بست پارک میکنند و مانع پارک ما در درب منزلمان میشوند به طوری که ما در کوچه دیگر پارک کرده فقط پیاده میتونیم بریم خونمون و وقتی شانسش را پیدا کنیم جلوی ماشینشان که درب منزل ما پارک شده پارک کنیم ساعت پنج شش صبح زنگ مارو میزنن بیا جابجا کن حتی وقتی یک ماشین نگه میدارند اون هم ابتدای بن بست پارک میکنند و راه رو میبندند و مانع پارک ما در درب منزلمان میشوند آیا بنده شکایت کنم میتونم کاری کنم یا نه لطفا راهنمایی کنید معضل شده برامون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام عکسبرداری و صورت جلسه نمایید بعد می‌توانید شکایت کنید