مشاوره حقوقی رایگان - ابعاد کوچک پارکینگ

در سند اینجانب فقط قید شده حق استفاده از پارکینگ شماره 3 صورت مجلس تفکیکی به متراژ حدود 20 متر.
این پارکینگ به عرض2.13 در 10 متر می باشد که با وجود جانمایی سه ستون و درب نفر رو دقیقا در داخل فضای این پارکینگ امکان پارک خودرو میسر نیست.
به شهرداری مراجعه کرده ام گفتم ابعاد این پارکینگ استاندارد نیست گفتند ساختمان های قدیمی این مشکلات را دارند
از لحاظ قانونی راهکار چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید