مشاوره حقوقی رایگان - دستگیری ضامن

سلام پسربرادرم باچک 12میلیارد تومان ضامن شوهرخواهرش شد شوهرخواهرش این چک به اون آقایی که به او زمین اوقاف فروخته الان که زمین نتونستن براش سند درست کنند چک رابه اجراگذاشتن ضامن دستگیر شد و فروشنده زمین اوقافی که شوهرخواهرشون فرارکردن اگر وثیقه سه تا سند خانه بگذارن ممکن هست وثیقه به اجراگذاشته شود اگه ضامن نتواند پول چک را بدهد ممکن هست هم ضامن با گرفتن وکیل بی گناه دربیاد چون سن او فقط 20سال هست وکیل گفتن 800میلیون بدهید تضمینی ضامن بی گناه میشه وهیچ پولی لازم نیست بدهد
آیا اگرفروشنده خودش تحویل بدهد ضامن بازم هم بی گناه حساب میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند بزارید و پرداخت نکند مشکل پیش میاد.
بهتر است ضامن دا‌دخواست حقوقی مناسبی مطرح کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اینجا شخص �من دیگری شود همانطور که از ضمانت اول مشخص است و شخص حضور پیدا نکند سندها ضبط می‌شود