مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت بیمه

سلام خسته نباشید، بنده دوسال پیش مچ پام شکست و گچ گرفتم و دکتر برام 1 ما استراحت مطلق رد کردند، از یه طرف دیگه هم بخاطر گواهینامه عینکی شده بودم و یه پرونده دیگه اون شده بود، من بعد یماه که رفتم از بیمه خسارت بگیرم هربار قطع بودن سیستم هاشون رو بهانه میکردن، اخر یبار گفتن برو حساب به اسم خودت باز کن تا برات وجه شو بریزیم، من اینکارو کردم، اومدم شماره حساب و بدم فردی که مسئول اینکار بود هربار میرفت تو خوده دفتر بیمه دور میزد چرخ میزد که ما رو به رو نشه، بازم اخر سر گفتن سیستم قطعه، ما اومدیم بیرون و خلاصش بنایی راه انداختیم و پرونده من گمشد، اما الان بعد دوسال پیدا شده، بیمه هم هیچ خسارتی به من پرداخت نکرده، بنظر شما اگه الان پرونده رو ببرم بیمه خسارت میدن یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید موضوع را پیگیری نمایید تا بررسی شود