مشاوره حقوقی رایگان - بیمه حوادث کار

سلام. ببخشید دوسال پیش موقع برگشت از کار تصادف کردم و از ناحیه سر آسیب دیدم. شرکت مربوطه در رابطه با بیمه حوادث هیچ غرامتی پرداخت نکرد. چطور می توانم اقدام کنم. ممنون از زحمات شما خوبان.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر حادثه مربوط به دو سال قبل است شما باید گزارش حادثه و نامه پزشکی قانونی داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر بیمه باشید بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام شکایت کنید تحت عنوان حادثه ناشی از کار یا حین انجام کار،

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن گزارش حادثه اقدامات مناسب را انجام دهید