مشاوره حقوقی رایگان - آیا دروغ است یا کلاهبرداری؟

با سلام
برادر بنده دوسال قبل مبلغ 300 میلیون تومان پول از شخصی دریافت کرده که برای ایشان جنسی را بخرد اما بعد از اینکه موفق به خرید آن جنس نشده پول ایشان را در جایی سرمایه گذاری کرده به امید آنکه بیشتر شود تا به سود برسد و به صاحبش برگرداند اما به دنبال ورشکستگی که برای برادرم اتفاق افتاد آن پول هم از بین رفت و برادرم مجبور شد بارها دروغ بگوید که آن جنس را گرفته ام و در فلان جا است و غیره تا بتواند پولی جور کند تا پول وی را بپردازد. آیا این مورد کلاهبرداری است یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی میتواند مصداق کلاهبرداری باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید دید مانور متقلبانه ای واقع شده است یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد تحت شرایطی می‌تواند عنوان کلاهبرداری داشته باشد