مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت ایرانی برای اتباع

سلام و درود. یه سوالی داشتم در خصوص اینکه آیا فردی افغانستانی که از دو سالگی در ایران بزرگ شده و تحصیل کرده چگونه میتواند تابعیت ایرانی بگیرد و شناسنامه دار شود؟
و اینکه برای این کار از چه مرجعی باید اقدام به اخذ تابعیت ایران کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به سن وی دارد
اگر در ایران متولد شده باشد تحت شرایطی امکان اخذ تاب‌عیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌تواند وکیل بگیرد اقدامات لازم را برای ایشان انجام دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی به هیچ عنوان وجود ندارد.