مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب مدیر ساختمان

باتوجه به اینکه اکثر مالکان یک مجتمع 50 واحدی خارج از کشور هستند ایا ما میتوانیم یک صورتجلسه تنظیم کنیم و ساکنین ساختمان مستاجرها به جای مالکین صورتجلسه انتخاب مدیر را امضا کنند؟ اگر راهکاری هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله به نمایندگی می توانند شرکت داشته باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست مالک به مستاجر خود وکالت دهد وکالت می‌تواند شفایی نیز باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسانی که ساکن و مالک هستند می توانند مجمع تشکیل دهند و اگر مستاجرها از طرف مالکین اجازه داشته باشند می توانند شرکت کنند در غیر این صورت بقیه مالکین به هر تعداد که باشند می توانند مجمع تشکیل دهند و مدیر انتخاب کنند.