مشاوره حقوقی رایگان - تصادف حین دور زدن در تقاطع

سلام وقت بخیر
در تقاطع خ قدس در بلوار کشاورز وقتی چراغ سبز شد از لاین کنار سمت راست (سمت پیاده رو ) راهنما زدم دور بزنم لاین وسط را رد شده بودم که یه 405 کوبید به در راننده و در کاملا متلاشی شد و گوشه گلکیر و چراغ ماشین 405 هم شکست به نظر سرعت 405 بالاتر از حد مجاز بود ولی پلیس 100 درصد منو مقصر اعلام کرد و گفت حتی اگر سرعتش 120 که متر در ساعت هم بود تو مقصر 100 درصد بودی!! من تمکین کردم و کل خسارت اون آقا را هم متقبل شدم ولی برام سواله. دور زدن هم ممنوع نبود
ممنون میشم راهنمایی کنید آیا من100 درصد مقصر بودم؟ کروکی هم نکشید و گفت توافق کنید برید
البته اون آقا چند تا زنگ زد کجا نمیدونم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

در اینگونه موارد باید کروکی رسم شده و کارشناس رسمی دادگستری در رشته تصادفات اظهار نظر نماید و حتی میتوان به نظر کارشناس اعتراض کرد و سه نفر کارشناس موضوع را بررسی نمایند و صرف اعلام به حرف نمیشود لازم است موضوع را پیگیری نمایید .