مشاوره حقوقی رایگان - فروش طلا

سلام خدا قوت
من میخوام طلامو بفروشم ولی نمیدونم طلا فروشیا قیمتی که میخوان بخرن رو چطور حساب میکنن
مثلا امروز طلا 653 هزار تومن بود و طلای من 11گرم و 140صوت. سال گذشته گرمی 550 بود که من کلا 6 میلیون 800 هزار تومن برای خریدش پرداخت کردم. الان هم برای فروشش میزنن داخل ماشین حساب میگن 6800000 میخریم. آخه چطوری حساب میکنن با اینکه قیمت طلا رفته بالا من هیچ سودی نمیکنم. لطفا جواب بدید من به پولش احتیاج دارم.
خیلی ممنون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام طلا فروشان در موقع خرید اجرت را کسر و در موقع فروش آن را اضافه مینمایند برای دانش بیشتر به موضوع به اتحادیه طلا فروشان شهر خود مراجعه نمایید فرمول آن را به شما ارائه خواهند داد و طلا فروش معتدی برای انجام معامله به شما معرفی خواهند نمود لازم به ذکر است حتما فاکتور خرید طلا را به همراه داشته باشید موفق باشید