مشاوره حقوقی رایگان - غارثی

با سلام
ما باغ نخلی داریم که بصورت قولنامه هستش و ذکر شده که سه دنگ از شش دنگ
الان صاحب باغ همسایه ادعا کرده که غارثی هست و شما فقط هوایی دارید. و باغ رو صاحب شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام ابتدا قولنامه عادی خود را در محکه اثبات نمایید و جنانچه با باغ همسایه به صورت مشاعی میباشید درخواست خلع ید ایشان را از زمین مشاعی درخواست نمایید تا ایشان به حقوق شما احترام بگذارند .