مشاوره حقوقی رایگان - ملک غارثی

سلام عرض میکنم.
وقتتون بخیر.
پدر بنده حدود 50 سال پیش یک باب «باغ انگور دیم» در استان ... از شخصی خریداری کرده و قولنامه ای در این خصوص تهیه و امضا شده.
در 10-15 سال اخیر که خشکسالی در استان ... بسیار شدت گرفت تقریباً تمام درخت (رز)‌ های انگور خشک و زمین بایر شده.
امسال همان شخصی که 50 سال پیش زمین را به پدر بنده فروخته ادعا کرده که غارثی زمین را فروخته بوده و مالکیت را نفروخته (اگر درست بیان کرده باشم) و حالا که زمین خشک شده زمین مال من است.
چند تا موضوع رو عرض کنم شاید به درد بخوره:
- آخرین اقدام این بنده خدا ظاهراً «تامین دلیل» بوده، البته من مفهوم حقوقیش رو درست نمی‌دونم فقط به من خبر رسیده.
- باغ موردنظر طی یک سال اخیر در طرح هادی شهر قرار گرفته و قابلیت تفکیک و صدور سند پیدا کرده است.
- پدر بنده 9 سال پیش فوت کردن و الان ما وراث درگیر موضوع هستیم.
اگه راهنمایی بفرمایید خیلی از لطفتون ممنون میشم.

پاسخ ها :

اثبات مالکیت ملک ارثی ملک غارثی باغ غارثی مالکیت ملک غارثی