مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه کاری

سلام من در یک شرکت کار میکردم که بعد یک هفته کارکردن ورق ام دی اف افتاد روی پای من و بد جور پام شکست بیمه نبودم خودم همه هزینه‌های بیمارستان رودادم والان بعد یک سال گفتن بیمه مدنی داریم پرونده رو بردم بیمه اگر بیمه پرداخت نکند خود صاحب شرکت میتونه قسطی به من پرداخت کند یا باید یک جا پرداخت کند؟ اگر به سال 1403 بیفته دیه طبق سال جدید محاسبه میشه لطفاً جواب بدید ممنون ممنون

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شما باید نسبت به طرح شکایت و مطالبه دیه اقدام نمایید یا بیمه و یا کارفرما باید دیه تعیین شده را پرداخت نمایند پرداخت دیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا کارفرمادیه شما و تمام خسارات شما را بپردازد سال جدید هم قیمت مسلماً بیشتر خواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
دیه به نرخ روز محاسبه و پرداخت می شود.
اگر بیمه پراخت نکند باید شکایت کنید و کارفرما ملزم است یکجا پرداخت کند مگر اینکه درخواست اعسار بدهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام کنید و در صورتی که به سال جدید بیافتد به نرخ روز محاسبه میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرداخت دیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد.شکایت کنید اگر بیمه دیه نداد کارفرما باید پرداخت کند