مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بدهکار

ببخشید می خواستم بدانم اگر سرمایه پذیر که ضمانت اصل سرمایه، سفته داده اگر فرار کند و در دادگاه حاضر نشود و پول در حسابش نباشد دادگاه چگونه می تواند مثلا" اتومبیل او را بفروشد و به من بدهد وقتی او فرار کرده و اتومبیلش در دسترس نیست دادگاه چگونه می تواند اتومبیل او را در تهران پیدا کند و به من بدهد ؟ پیدا کردن مکان اتومبیل او خیلی سخت است؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از محکومیت فرد و درخواست اجرای احکام و معرفی خودرو توسط شما پلاک اتومبیل توقیف خواهد شد و درصورت مشاهد توسط پلیس یا راهور توقیف خواهد گردید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجرای احکام اموال او را توقیف می‌نماید و از طریق مزایده به فروش می‌رساند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید درخواست توقیف اموال بدهید در صورت دسترسی به اموال در مزایده بفروش می رساند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصورت مشاهد توسط پلیس یا راهور توقیف خواهد گردید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛

در صورت توقیف خودرو از طریق مزایده به فروش می رسد .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در سیستم راهور ابتدا آن اتومبیل توقیف می‌شود و سپس در صورت مشاهده شناسایی و به پارکینگ هدایت می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید خودتان اتومبیل یا هر اموال دیگر از محکوم علیه را پیدا و توقیف کنید.