مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جریمه تعزیرات

آیا قبل از صدور رای بدوی مبلغ جریمه شاکی را پرداخت کنیم شامل جریمه دولتی می شویم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معمولاً نیم عشر با گذشت شاکی کاهش می‌یابد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ اگر با یکدیگر صلح صورت گیرد و رأی بدوی صادر نشود شامل جریمه دولت نخواهید شد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بستگی به توافقات حاصله و قاضی رسیدگی کننده دارد ، معمولا در صورت اخذ رضایت شاکی جریمه کمتری در نظر گرفته میشود و بعضا هم اگر شرایط صدور قرار منع تعقیب حاصل باشد با صدور این قرار جریمه ای اخذ نمیشود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر محکوم شناخته شوید آری
سوال ابهام دارد و کامل نیست