مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو در تصادف

با سلام و خسته نباشید ماشین من تو پارک بود و تصادف کردم مقصر طرف مقابل شناخته شده.ماشین من 405 مدل 1391 بی رنگ بود آیا افت قیمت شامل من میشه سوال دوم با ماشین کار می‌کردم و الان نزدیک یک ماهه ماشین تو گاراژ هست آیا خواب ماشین به من تعلق میگیرد

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دلیل تغییر قیمت خودروها و به تبع آن کسر از قیمت خودرو موقع فروش به اکثر خودروها افت قیمت تعلق میگیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ افت قیمت به خودرو شما تعلق خواهد گرفت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر تاکسی باشد بله شامل حال شما می‌شود ولی افت قیمت به خودرو شما تعلق نمیگیرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خسارت افت قیمت به شما تعلق خواهد گرفت و میزان آن توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد و اگر بتوانید اثبات نمایید وسیله نقلیه محل تأمين معاش شما بوده امکان دریافت خسارت از این بابت نیز خواهید داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا افت قیمت به لحاظ مدل خیر
مگر تحت شرایطی خاص که باید توسط کارشناس تعیین گردد.