مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

با سلام من طبق حکمی محکوم به رد مال ملکی به متراژ 273 مترمربع وهمچنین یک سال حبس و141000000تومان جزایی نقدی شدم که طبق کروکی ترسیمی کارشناسان هئیت سه نفره محل متنازع فیه در طبیعت کلا 275 متر مربع می باشداین در صورتی است که کارشناسان سه نفره در نظریه ارائه شده اشاره به این موضوع که نود وچهار متر مربع ازکل متراژ273مترمربع مال غیر می باشد نمودند ولی در کروکی ترسیمی نود وچهار متر مربع زمینی که متعلق به شخص دیگرمی باشدرا کسر نکردند ودر حکم صادره نیز قید شده که به شرح کروکی ترسیمی کارشناسی منعکس در پرونده کارشناس پرونده هم زیر بار این که در کروکی ترسیمی اشتباه صورت گرفته نمیروند وبا نادیده گرفتن نود چهار متر مربع زمین مال غیر قصد تحویل آن را به شاکی را دارند در صورتی که اگر در کروکی ترسیمی به آن متراژ زمینی که متعلق به غیر است اشاره نمایند ونود چهار متر مربع را ازکل متراز کروکی کسر کنند 181 متر مربع باقی مانده زمین در محل می باشد که در تناقض کامل با حکم صادره است با این حال چطوری وبه چه روشی اعاده دادرسی نمایم آیا با میتوانم در این خصوص تامین دلیل نموده واعاده دادرسی نمایم ویا اصلا میشه این موضوع را به عنوان خواسته تامین دلیل مطرح کرد؟ ممنون وسپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند.