مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مابقی ثمن به نرخ روز

چند سال پیش ماشین سنگین فروختم به قیمت 90میلیون یک میلیون تومان ته سند گذاشتیم برای این که سند رو بزنیم به نام خریدار اون خریدار با گذشت چند سال هنوز نیامده انتقال مالکیت بدهد برای خودش و فقط قولنامه داریم الان ارزش ماشین سنگین معادل 3میلیارد هستش اون یک میلیونی ک ما برای انتقال مالکیت و سند ته گذاشتیم با گذشت تورم و با ارزش شدن اون وسیله چطور محاسبه میشود؟ آیا میتونیم شکایت کنیم چون یک میلیون ارزشش خیلی بود اون موقع ولی الان نه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
ممکن نیست
شما برای یک میلیون تومان خود همان زمان می توانستید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید و برای پلاک نیز دا‌دخواست الزام به فک پلاک بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت تأخیر تأدیه یا محاسبه مابقی ثمن به نرخ روز تنها زمانی ممکن‌ بود که در آن زمان به وسیله ارسال اظهارنامه یا ثبت دادخواست از طرف مقابل، آن‌ یک میلیون را مطالبه می‌نمودید.