مشاوره حقوقی رایگان - وکاالت فروش خودرو در رهن سایپا

سلام خسته نباشید
من یه پرایدی خریدم از یه نفر که یه قرارداد دستی نوشتیم دوتا شاهد که یکی پدرم و بعدی دوستم بودن، و قرار شد ایشون وکالت فروش به بنده بدن که بعد از فک رهن خودرو من به صورت اتوماتیک وار بتونم خودرو رو بفروشم ولی بعد که به محضر مراجعه کردیم محضر دار اشنا این اقا گفت نمیشه خودرو در رهن رو وکالت فروش زد براش و اونجا منو تو عمل انجام شده قرار داد و یه وکالت اداری بهم داد. از اون قضیه گذشت تا الان که یک قسطش مونده و من میخوام زودتر از موعد پرداخت کنم و بفروشمش، حالا من هم کرمانشاه و هم کرج محضر پرسیدم گفتن میشه که وکالت فروش بزنیم به نامت فقط باید هردو طرف خریدار و فروشنده باشن ، ولی اون اقا میگه این خلافه محضر دار برای جیب خودش اینکارو میکنه و بعدا تو دردسر میفتی ، از طرفی من به این اقا اعتماد کافی ندارم که قسط تسویه کنم و بعد از پنجاه روز که فک رهن خودرو طول میکشه برم بهش بگم حالا بیا بزن به نامم ....
سوالم اینه ایا وکالت فروش میشه روی ماشین در رهن سایپا انجام داد؟ اینم در صورتی که من میخوام کامل با سایپا تسویه کنم و قسط اخره فقط پروسه فک رهن چون طول میکشه و من دیگه ساکن کرج نیستم و به اون اقا دسترسی ندارم میخوام وکالت بگیرم که بعد از فک رهنی بتونم بفروشمش ایا این خلافه؟ ممنون میشم یه توضیحی بدید در این مورد تا من از نگرانی در بیام

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

وكالت در فروش يك امر كلي است نسبت به ماشين وميتوان از فروشنده وكالت در فروش گرفت ولي انتقال منوط به فك رهن ميباشد