مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش خودرو

با سلام ، پدرم به من وکالت فروش ماشینش رو داده (پلاک شهرستان). من میتونم با همین وکالت پلاک تهران بگیرم اون هم به نام پدرم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دلیلی برای احراز سکونت پدرتان در تهران داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که برای احراز سکونت مدرکی دارید میتوانید پلاک تهران اخذ نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،در صورتی که برای احراز سکونت پدرتان در تهران مدرک داشته باشید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای احراز سکونت مدرکی دارید میتوانید پلاک تهران اخذ نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درصورتی که مدارک احراز سکونت در تهران داشته باشید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله،در صورتی که برای احراز سکونت پدرتان در تهران مدرک داشته باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در وکالت نامه
صراحتا ذکر شده باشد و پدر شما ساکن تهران باشد
بله امکان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله،در صورتی که برای احراز سکونت پدرتان در تهران مدرک داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که مدرک احراز سکونت در تهران داشته باشند بله.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دلیلی برای احراز سکونت پدرتان در تهران باید داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر بتوانید محل سکونت پدر را تهران نشان دهید.در غیر اینصورت خیر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید دلیلی برای احراز سکونت پدرتان در تهران داشته باشید