مشاوره حقوقی رایگان - پیام تصمیم نهایی

سلام من یک کارگر داشتم تمام کمال تمام حقش رو دادم ولی باز رفت شکایتم کرد و باز ادعای مجدد کرد که باز از من پول بگیرد و مطالبه خسارت تاخیر تادیه کرد ومن هم رسید پرداخت وجه بدهم دادگاه از من قبول نکردن ومن مجبور به پرداخت مجدد وجه به ایشان شدم اصلا به رسید من توجه نشد گفتن چون شاکی بنده قبول ندارد باز باید این پول بدهی ومن پرداخت کردم رضایت گرفتم برای من پیام آمده نوشته تصمیم نهایی یعنی چی؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یعنی همان دادنامه یا رای که دادگاه صادر نموده است مبنی بر اینکه شما موضوع تان حل شده است