مشاوره حقوقی رایگان - پیدا شدن موتور سیکلت سرقت شده

با سلام و احترام.
از من یک دستگاه موتورسیکلت در سال 98 به سرقت رفت تا الان که تماس گرفتند با این مشخصات موتور سیکلت پیدا شده و در پیامک سال پیدا شدن موتورسیکلت رو همان سال 98 قید کرده‌اند، حالا اولا: چرا بعدا 5سال سال 98 رو گزارش کردند؟
دوما:تا الان هیچ مدارکی از موتور ندارم به سرقت رفته وحتی گزارش سرقت روچندماه قبل به نیروی انتظامی گزارش دادم. با اسم سارق.
الان شما چه پیشنهادی میکنید برای حل این مشکل؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به چه استنادی شما رفته‌اید و گزارش سرقت را مدتی پیش داده‌اید به همان استناد تشریف ببرید و موتور را تحویل بگیرید در صورتی که قیچی نشده باشد