مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب و تنظیم استشهادیه غیر واقع و کذب

سلام. خواهان ادعای مالکیت بر خانه پدری اینجانب نموده و 7نفر شهود آورد . هر کدام یک حرفی زدن .یکیش شش دانگ گفت .دیگری سه دانگ .دیگری چهار دانگ .دیگری اصلا اطلاع نداشت . دیگری پنج دانگ .و استشهادیه به امضای ده نفر که ملک مورد نظر با پدرم شریک بوده .در آخر دادگاه قولنامه خرید ملک پدرم داد کارشناسی بخاطر انکار عمویم .که کارشناسی خرید شش دانگ پدرم تایید کرد .و بعد اعتراض عمویم دوباره کارشناسی سه نفره بازم تایید کردن .

حال رای قرار عدم استماع صادر شد بنفع ما
آیا میتونم الان شکایت شهادت کذب و استشهادیه غیر واقع اقدام کنم یا صبر کنم رای قطعی بشه؟؟
تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر شهادت کذب ادعا شده قابل شکایت است
مفاد دادنامه حایز اهمیت است باید به‌رویت برسد دعوای خواهان با عدم استماع روبرو شده است….