مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم نفقه زوجه

سلام ،،، اگر زوج کلیه مخارج زندگی زوجه (خورد و خوراک ، البسه ، هزینه پزشکی و ...) را انجام دهد اگر زوجه شکایت ترک انفاق کند آیا زوج باید ماهانه مبلغ دیگری به عنوان نفقه به زوجه پرداخت کند ؟؟؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

از زمانی که مدعی ترک انفاق شده و ثابت شده زوج باید نفقه پرداخت کند ان هم با واریز در حساب زوجه ولی اگر زوج و زوجه در مکان مشترکی زندگی میکنند اماره بر پرداخت نفقه است.لذا زوج برای عدم پرداخت نفقه باید اثبات نماید که زوجه منزل مشترک را بدون عذر موجه ترک و از ایفاء وظایف زناشویی سرباز میزند.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بستگی به نظر قاضی و مواردی چون شدن زوجه دارد.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اصلاح: بستگی به نظر قاضی و مواردی چون شان زوجه دارد.

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.نفقه شامل خوراک و پوشاک و مسکن و لباس میباشد و درصورتی که این موارد رعایت و پرداخت گردد دیگر نیاز به دادن مبلغ دیگری نیست