مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری

سلام بنده قبلا سال 95 تعهد محضری دادم برای استخدام پیمانی در ارتش ولی تو اموزشی انصراف دادم الان دوباره برای استخدام اموزش پرورش دوباره تعهد محضری دادم و توی دوره اموزشی هستم الان بنده برای اتش نشانی قبول شدم میتونم از اموزش پرورش انصراف بدم و برم و برای اتش نشانی تعهد محضری بدم و استخدام اونجا بشم؟ بنده نه در ارتش و نه آموزش پرورش حکم استخدامی نداشتم (این ترس در نظر من است که چون دو بار تعهد داده و انصراف دادم یکی در ارتش و دیگری در اموزش و پرورش. دیگر نتوانم در اتش نشانی تعهد بدهم)

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.