مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت جنسی توسط پدر

از مهر ماه سال 99 به دلیل این که پدرم از مادرم طلاق گرفت و من تنها با پدرم بودم با خانومی آشنا شدم که بدنبال سرپناه و یک حامی بود و بعداز شرایطی که بین خود مطرح کردیم و به نتیجه رسیدیم قرار بر این شد که با ما زندگی کند و چراغ خانه خاموش نماند و با اینکه بنده 37 سال دارم و از اون خانم 10 سال بزرگتر هستم باز به خودم اجازه نمیدادم که برای نزدیکی پا پیش بزارم اما در این حین پدرم به اشکال مختلف و روش های کثیف و شهوت انگیز دائماً در نبود من یا در شرایط خواب بودنم به خانم دست درازی کرده و پیشنهادات را هم به صورت وحشی گری هم دست مالی یا بوسه در حساس ترین قسمت های بدن مثل شکم گردن بازو و حتی لیس زدن گوش نموده ... و الان پس از 4 سال که همچنان من و پدرم و خانوم پس از آن همه تعرض و اهانت و اتهام و افترا زدن به هردوی ما نه راه پس گذاشته و نه راه پیش ... قصد داشتیم همدیگرو بشناسیم و بعد ازدواج به عمل بیاریم اما این کثیف کاری های پدرم مانع از پیشرفت در این امر شده و جالب این جاست که همیشه به دیگران به نام عروس من یا خانوم پسرم خطاب کرده اما در خانه در نبود من پیشنهاد 24 ساعت صیغه را داده با اشاره به این که برای من مطرح نکند و حتی تقاضای رابطه مقعدی در حد یک دقیقه را التماس نموده باز هم در شرایط نبود من و با اشاره به این امر که موضوع به من ارجاع داده نشود ...
ما قصد ازدواج داریم اما شرایطی که به وجود آورده باعث ترس و استرس و فشار روانی برای هر جفتمون شده که نه میتونم از خونه بیرون بروم نه برای امرار معاش میتونم گامی بردارم ...
البته مشکلات دیگری و از قبل نسبت به بنده توسط خانواده و شخص پدر ایجاد شده که به دنبال آن منع از خدمات اجتماعی شده ام و به صورت عادی توانایی هیچگونه اقدامی ندارم .
عنایت بفرمایید آیا در خصوص این همه تعرض جنسی و درخواست های ساعتی و دستمالی کردن ها و و و ... با توجه به این که مدعی مذهبی بودن و برای هر کدام از این موارد احادیث اسلامی و تبصره های مذهبی را راهی برای فرار از ارتکاب جرم به عمل آورده و بنده تا امروز تنها از روی احترام اقدامی نکردم ولی اگر بدانم برای اقدام به شکایت علیه پدرم بدون در نظر گرفتن رابطه پدرو فرزند آیا نتیجه ای حاصل می‌گردد که با اعتماد هم زمان اختصاص داده و هم هزینه کنم یا خیر .
سپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی جملگی اقدامات انجام شده غیر شرعی غیر قانونی و غیر اخلاقی است شکایت کنید تا بررسی و
رسیدگی شود