مشاوره حقوقی رایگان - خرید حبس تعزیری

از قبل تو دعوا محکوم شده بودم والان هم برای من حکم 6ماه حبس تعزیری و 74ضربه شلاق امده آیا میتونم این حبس وشلاق رو بخرم؟

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

حکم قطعی شده یا نه؟ از جرائم قابل گذشت است یا غیر قابل گذشت؟ و... در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی لازم انحام شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حبس قابل خرید نیست و فقط میتوان با وجود شرایطی قانونی امکان تخفیف یا تبدیل به جزای نقدی وجود دارد