مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین خریداری شده و جبران خسارت ان

با سلام بنده سال 1385زمینی را به مساحت 153 متر در روستایی خریداری کرده ام و در سال 1398 فروختم به کسی که ازش خریدمش حالا طرح هادی باعث شده 50 متر از آن را کوچه بگیره ایا پول این متراژ را من باید بدم یا نه چون خودش مالک بوده به عهده خودش هست زمین قولنامه نوشته دستی هست و الان خریدار که در واقع خودش مالک اصلی بوده شکایت بنده را کرده لطفا راهنمایی کنید ممنون متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پولش راباید ازدهیاری بگیرد.