مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر

سلام. من باغی خریده ام که در کوچه بن بست واقع شده که این کوچه را درب کنترل دار گذاشته اند. هنگامی که از فروشنده کنترل خواستم امروز و فردا کرد. اکنون پس از 1سال همسایگان نیز کنترل درب را نمی هند. حال من چه میتوانم بکنم. دسترسی راحت به فروشنده ندارم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف الزام همسایگان را به امکان دسترسی به باغ خود در شورای حل اختلاف مطرح نمایید . چناننچه تمکین ننمودند از طریق دادگاه درخواست قلع درب ورودی مذکور که در ورودی راه مشاعی واقع شده است را بنمائید . موفق باشید .