مشاوره حقوقی رایگان - اضافه شدن حقوق مستمری دختر از پدر

سلام
من 3 سال است متارکه کردم و حقوق پدرم را با مادرم میگیرم ولی الان مادرم چون ازدواج دوم داشته و شوهرش فوت شده حقوق پدرم را که میگرفته قطع کرده تا حقوق شوهر فوت شده خودش که بیشتر است را بگیرد و از حقوق پدرم به من فقط 1/3 میدهند من کاری نمیتوانم بکنم قبلا با مادرم نصف میکردیم الان خیلی کم شده حقوق ایا اضافه میشه ممنون میشم جواب بدید و اگه ازدواج موقت داشته باشیم ایا حقوق قطع میشه

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

راهی برای افزایش حقوق نیست.
با ازدواج موقت بیمه و حقوق قطع نمی شود زیرا این نوع ازدواج در شناسنامه ثبت نمی شود.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازدواج دختر موجب قطع مستمری می گردد اگرچه موقت باشد.ولی باقطع حقوق مادر,تمامی حقوق باید به شمابرگرددواگرسازمان تمکین نمی کند دردیوان عدالت ازسازمان شکایت کنید.