مشاوره حقوقی رایگان - شاغل شدن دختر مستمری بگیر

سلام وقتتون بخیر پدر بنده بازنشسته کشوری بودن و فوت شدند. من و خواهرم هر دو مجرد و حقوق پدر رو دریافت میکنیم. سوالم اینه اگر من سر کار آزاد بروم و خودم سازمان مربوطه رو در جریان بگذارم حقوقی که مال پدرم هست به من تعلق میگرفت وقتی قطع شود به حساب مادرم واریز میشود یا کلا پرداخت نمیکنند سهم من رو؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که بیمه اطلاع پیدا ننمایدمستمری به شما پرداخت می‌شود در صورت قطع به الباقی اشخاصی که حق دارند واریز می‌گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید
البته بنظرم قطع میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانی که بیمه اطلاع پیدا ننمایدمستمری به شما پرداخت می‌شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
سهم شما بین سایرین تقسیم می شود .
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر بیمه رد شود قطع میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به فرزند دختر چنانچه درآمد و یا شغلی داشته باشد مستمری تعلق نمی‌گیرد