مشاوره حقوقی رایگان - عمل بینی بدون اجازه همسر

بادورود ، خانومم بدون اجازه من و بدونه اینکه من بدونم رفته دماغش رو عمل کرده هر چند ک 22 23 سالشه من هم پول عملش رو ندادم ولی خب من خبر نداشتم( لازم به ذکره که ما یکساله نامزدیم و اون الان 6 ماه که خونه پدرش هست و درگیری داریم و مهریه رو گذاشته اجراو قصدمون طلاق هست) میتونم ازشون شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ عمل کردن بینی بدون اجازه زوج از سوی قانونگذار جرم‌انگاری نشده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از چه کسی شکایت کنیو و بابت چه موضعی بابت جراحی بینی شکایت بی نتیجه است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام این اقدام همسر شما جرم محسوب نمیشود