مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد وجه

با سلام ب وکیل های عزیز من دیروز از لوازم یدکی رادیاتور پراید به مبلغ 850 هزار تومان خریدم کارت کشیدم بردم پیش میکانیک که همسایه بود تا ردایاتور درآورد از کارتن متوجه شد رادیاتور از کارخانه بد جوش خورده شبکه هاش 2 دقیقه نشد اوردم پیش لوازم یدکی گفتم عوض کن یکی دیگه آورد اونم مثل قبلی خراب بود قبول نکردم گفتم پول من بده گفت کارت کشیدم باید 10 درصد کم کنم بدهم شمارت کارت بده برو فردا میزنم الان دو روز هر وقت تماس میگریم میگه چک دارم یا نقدی جمع شد زنگ میزنم بیا ببر و پول نمیدهد. خیلی ممنون که وقت میذارید جواب میدید چی کار باید بکنم فقط رسید 850 کارت کشیدم دارم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم از لحاظ قانونی �زش طرح دعوی ندارد می‌توانید از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که این موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع خیلی ارزش پیگیری ندارد یک تصمیم شخصیست �‌توانید به اتحادیه نیز مراجعه کنید