مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند الکترونیکی برای مالخری

سلام خسته نباشین یکی از دوستان بنده به دلیل مالخری به 21 ماه و 1 روز حبس تعزیری و 38 ضربه شلاق محکوم شده است رضایت هر 3 شاکی گرفته شده است با توجه به اینکه بار اول بوده و سابقه کیفری هم ندارند آیا میشه درخواست پابند داد برای کل حبس؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌تواند قبل از شروع حبس نیز درخواست پابند الکترونیک را مطرح کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید درخواست خود را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یک‌ چهارم مدت مجازات باید سپری شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تحت شرایطی خاص بله امکان‌پذیر است مقاله ای گذاشته ایم در سایت دادراه در جمین مضمون که چطور پابند الکترونیک بگیرید به این مقاله مراجعه کنید اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ولی باید مرجع قضایی موافقت نماید
و شما باید شرایط استفاده از پابند الکترونیکی را داشته باشید