مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع غیر زنا

همسر بنده باادعاهای دروغین طلاق غیابی گرفت و پس از آن متوجه شدم با شخصی در شهرستان از طریق تلگرام دوست شده و پیامک های عاشقانه دادند ولی همسرم منکر این موضوع میباشد درصورتی که فرزندانم نیز تایید کردند و گفتندچندبار همین آقا اومده همسروفرزندان را باخود به شهرستان برده و شب برگردانده بنده شکایت کردم اما شکایتم مورد قبول قرارنگرفت و همسرم تبریه شده چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حکم قطعی شده باشد دیگر نمی‌توانید در این ارتباط شکایتی را مطرح بفرمائید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اصولا اگر طلاق گرفته باشید پیگیری این موارد به نتیجه ای نخواهد رسید.
در حال حاضر نیز در دادگاه حکم صادر شده است.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه غیابی حکم طلاق صادر و اجرا شده باشد شما نسبت به ایشان نامحرم محسوب میشوید صرفنظر از عدم کفایت ادله در باب رابطه نامشروع شما نسبت به همسر سابق خود ندارید مگر اینکه نسبت به دادنامه غیابی واخواهی طرح نموده و رای صادره نقض و طلاق ثبت شده ابطال گردد.