مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
من از همسرم وکالت طلاق و حضانت فرزندان دارم ولی الان مخالف جدایی هست. به اصل سند ازدواج دسترسی ندارم ولی ‌کپی دارم. آیا سند لازمه ؟ روند طلاق چقدر طول میکشه ؟
به صورت دستنویس اموال منقول و غیر منقول را به من تقدیم کرده و دونفر از خانوادش و دو نفر از خانوادم امضا کردند. آیا سندیت دارد ؟ قابل پس گرفتن هست ؟
برای طلاق میخام وکیل بگیرم چقد هزینه میشه ؟
مهریه ام 1365 سکه است. ولی اگه کل اموال بهم بده می بخشم.
آیا دلیل طلاق را از من می پرسند ؟ چون مساله خیانت و غیراخلاقی هست نمی خام به خاطر بچه هام آبروریزی بشه
ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال 1 ) چون از همسر خود وکالت در طلاق دارید میتواندی جهت طلاق اقدام نمائید و مشکلی نیست 2 ) به اصل سند ازدواج نیازی نیست اگر هم نیازی شد به دفتر خانه ای که سند ازدواج را تنظیم نموده مراجعه نمایئ رونوشت برابر با اصل اخذ نمائید. 3 ) بیشتر جلسات مشاوره قبل از طلاق طولانی است وگرنه طلاق در یک جلسه دادگاه انجام میشود که پروسه یک ماهه دارد 4 ) دستنویس باید در دادگاه اثبات شود سپس میتوان اموال موجود در آن را به نام خود منتقل نمایید 5 ) هزینه وکیل برای طلاق بسته به وقت وکیل و تخصص ایشان متغییر است 6 ) با توجه به وکالتی که دارید دادگاه دلیل طلاق را نمیپرسد ولی در جلسات مشاوره از شما سئوال میشود . موفق باشید .