مشاوره حقوقی رایگان - اخذ دسته چک

سلام
وقت عالی بخیر
بنده سال 92 دو تا چک برگشتی ملت داشتم
که فقط برگه زدن یعنی شکایت یا پیگیری ندارم پی چک رو هم نگرفتم حقیقتاً امسال رفتم بانک ملت گفتن از این بانک نمیتونی دسته چک بگیری اما چون بیشتر از هفت سال و قانون جدید بیشتر از 3 سال گذشته و استعلام بانک مرکزیت سفید هست میتونی از بانک های دیگه درخواست کنی بگیری
امسال رفتم دسته چک صادرات بگیرم رییس شعبه گفتن بزار استعلاماتت بیاد تا این فرمارو پر کنی در خدمتتونم
سوال پیش اومد برام مزاحم سرکار عالی شدم
بانک صادرات از بانک مرکزی که سفیدم و مشکلی ندارم ایا از تمام بانکا استعلام میگیرن یعنی میشه از بانک ملت جدا استعلام بزنن نتیجه چند سال پیشو بگیرن
یا به همون بانک مرکزی اکی بدن رضایت میدن ممنونم میشم پاسخ بدین سپاس گذارم