مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام همسر بنده از تاریخ 98/07/28 اقدام به ترک منزل نموده و تاکنون هیچ پولی به من نداده و از تاریخ 99/01/04 فرزند پسر 5ساله ی مشترکمان را برده و تاکنون نذاشته همدیگرو ببینیم. برای ترک انفاق شکایت کردم و اکنون از من شاهد میخوان آیا افراد درجه ی یک میتواند شاهد بشود؟ خاله و دختر خاله میتواند شاهد بشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

افراد درجه يك يعني پدر مادر خواهر و مادر
بقيه افراد خويشاوند عمه ، خاله و دايي درجات بعدي هستن
شهادتشان اگر متناسب با واقعيت باشد قابل استماع است
مسلما همسر خاله و دختر خاله
و هر كسي كه قرابت خيلي نزديك نداشته باشد بهتر مورد قبول واقع ميشود
ضمن اينكه افراد درجه يك بهتر از زندگي شما خبر دارن و مي توانن دادگاه را اگاه نمايند