مشاوره حقوقی رایگان - اخذ شناسنامه برای افراد 18 سال به بالا

سلام من ترکیه به دنیا اومدم الان 23 سالمه شناسنامه ندارم پدر مادرم عقد نبودن از دادگاه حکم اثبات نسب دارم و بیشتر کارهای ثبت احوال گفته انجام دادم تو یک مرحله موندم ثبت احوال الان یک سال میشه که میگن باید از پلیس اطلاعات نامه بیاد که خبری نشده شما میتونید کمکم کنید من تو استان البرز هستم

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

درصورتيكه از دادگاه حكم نسب و ثبت در شناسنامه گرفتيد
ثبت احوال مكلف به اين امر ميباشد
براي قصور در ادامه روند كار به دايره حراست ثبت احوال مراجعه كنيد