مشاوره حقوقی رایگان - حقوق فروردین 99 کارگران چقدره

با توجه به تعطیلی بابت کرونا بنده تا پایان فروردین ماه در شرکتی مشغول بودم و استعفا دادم میخوام بدونم ایا تعطیلات کرونایی رسمی بودن ؟
و حقوق من باید یک ماه کامل میشود یا خیر و اینکه اگر نه بر چه مبنایی محاسبه میشه ممنون

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

بله. می توانید از طریق طرح دادخواست در اداره کار منطقه محل کارتان آنرا مطالبه کنید.