مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

آیا اگر کارمندی تخلف کند و اسرار شرکت را به رقیبان اطلاع دهد، امکان کسر از حقوق او وجود دارد؟ یا باید علیه او دعوایی مطرح کرد و امکان کسر از حقوق وجود ندارد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگر امکان کسر وجود ندارد چه نوع برخوردی را پیشنهاد می دهید تا متنبه شود؟

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر بتوانید ثابت کنید که اسرار شرکت را به رقبا داده است می توانید طرح دعوی کنید.

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

نه کسر حقوق معنا امکان نداره...ولی جرم انجام داده