مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید. برای تنظیم دادخواست ملاقات فوری فرزند و همچنین استرداد فرزند از کجا و چگونه باید اقدام کنم. همسرم بعد 15 سال زندگی مدتی ست به منزل پدرش رفته و طلاق میخواهد فرزندمان که پسر 11 ساله است به همراه خود برده و به بهانه های مانع ملاقات با فرزندم میشوند الان 49 روزه که فرزندم و ندیدم لطفا کمکم کنید بنده هیچ مشکلی ندارم و نداشتن احساس از اول زندگی تنها دلیل همسرم به من میباشد

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

حضانت طفل با پدر است اما تا 7 سالگی باید پیش مادر باشد بعد از 7 سالگی با پدر است در صورتی که پدر سلب صلاحیت نشده باشد

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شما میتوانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید و درضمن ان تقاضای دستور موقت و فوری برای ملاقات را مطح کنید.