مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوجه برای اجرای حکم طلاق در محضر

در این پرونده خانم درخواست طلاق دادند و در جلسه تجدید نظر با بخشش مهریه و اسقاط حق رجوع به ما بذل و نیز اسقاط حق فرجامخواهی از ناحیه طرفین ، حکم طلاق صادر شد . آیا با این حکم فقط زوجه میتواند به دفترخانه مراجعه و درخواست ثبت طلاق کند یا زوج هم میتواند ؟
چون الان با گذشت حدود 40 روز از ابلاغ حکم ، زوجه برای حضور در دفتر همکاری نمیکند. راه حل چیست ؟ ممنونم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به دفترخانه مراجعه کنید و مراحل انرا به شما اعلام می کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود
پرسشگر ارجمند؛
- چنانچه زوجه برای اجرای گواهی عدم امکان سازش که به درخواست زوج صادر گردیده در دفترخانه حاضر نشود، در صورتی که زوج حقوق مالی زوجه، موضوع ماده 29 قانون، را تحویل اجرای احکام دادگاه صادرکننده گواهی عدم امکان سازش نماید، به تقاضای زوج صیغه طلاق جاری و در دفتر طلاق ثبت و مراتب به زوجه اطلاع داده می شود. از جهت حفظ و نگهداری حقوق مالی زوجه، اجرای احکام به ترتیب مقرر در مواد 45 و 78 قانون اجرای احکام مدنی عمل خواهد کرد. هزینه نگهداری اشیا و اموال و سکه ها از زمان تحویل توسط زوج، به عهده زوجه خواهد بود.
وهرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند، درصورتی که زوجه ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجین اخطار می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. درصورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسیله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه می رسد.
- فاصله بین ابلاغ اخطاریه و جلسه اجرای صیغه در این ماده و ماده (34) این قانون نباید از یک هفته کمتر باشد. در مواردی که زوج یا زوجه مجهول المکان باشند، دعوت از شخص مجهول المکان از طریق نشر آگهی در جراید کثیر الانتشار یا هزینه درخواست کننده به وسیله دفترخانه به عمل می آید….