مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام
فرزند پسر 8ساله دارم دو سال پیش طلاق توافقی گرفته ام و در رای دادگاه حضانت فرزند با مادر داده شده ولی الان با مشکل مالی و بچه هم میخواهد پیش پدرش برود مواجه شده ام و حدود دوماه است که بچه را پدرش برده ولی نمی اید که حضانت بهش برگردانم من از چه طریقی میتوانم حضانت به پدر برگردانم
ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.دادخواست بدهید.هر چند بعد از اتمام 7 سالگی حضانت با پدر است.