مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام.خانم من یک ماه هست که من و دو تا فرزند کوچیکم رو رها کرده و رفته خونه پدرش. به دلیل اعتیاد من و اصلا بچه ها رو قبول نمیکنه. میخوام بدونم دادگاه حضانت بچه ها رو میده به من یا پدرم میده؟ درصورتی که مادرش قبولشون نمیکنه. سن یکی دو سال و دیگری سه سال هست. با تشکر.

پاسخ ها :

حضانت فرزند در صورت اعتیاد پدر دادن حضانت فرزند به پدر حضانت فرزند به جد پدری حضانت فرزند حضانت ترک منزل توسط زوجه