مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نقل و انتقال خودرو مزایده ای

خودروی توقیفی بابت مهریه بود من برنده مزایده شدم و در برگه مزایده نوشته هزینه خلافی و پارکینگ و تنظیم سند و تعویض پلاک به عهده برنده مزایده میباشد اما قید نکرده مبلغش چقدر هست...
و چون در هیچ قانونی چه عرف چه قانون نیست که هزینه ها به عهده خریدار باشد چون اگه بله فرض قیمت ماشین 150میلیون باشد و شاید هزینه خلافی و پارکینگ بیشتر از قیمت ماشین باشد تکلیف برنده مزایده چه میشود؟
به نظرتون ساده ترین راه حلش چیه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق واحد اجرای مزایده موضوع را پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتره به اجرای مزایده مراجعه نمایید و موضوع را از آنجا پیگیری کنید