مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

بنده درسال1401/04/11در دادگاه از کاردر درمان بخاطر قصور پزشکی که منجر به مرگ بچه ام شد شاکی شدم متاسفانه در یکی از جلسات بخاطر آلودگی هوا حضور پیدا نکردم در همان جلسه قاضی حکم برقرارمنع تعقیب متشاکی صادر کرد آیا بنده میتوانم در دادگاه دیگری شکایت را از اول شروع کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اعتبار امر مختوم دارد . مگر انکه دلیل جدیدی ارایه دهید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر منع تعقیب قطعی نشده باشد بله میتوانید در غیر اینصورت خیر چون از اعتبار امر مختومه برخوردار است و نمبتوان اعتراض نمود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ظرف ده روز می توانید نسبت به قرار منع تعقیب اعتراض کنید.
اگر دلیل جدید داشته باشید می توانید شکایت را مجددا به جریان بیندازید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌توانید به قرار منع تعقیب اعتراض نمایید و اگر