مشاوره حقوقی رایگان - توهین به اشخاص عادی

سلام من تو تلگرام به یه خانمی پیام دادم و لفظ حروم زاده رو بهش نسبت دادم اونم رفت شکایت کرد حالا پرونده جلب به دادرسی خورده خواستم بپرسم مجازاتش چیه
اینم قرار نهایی که دادسرا برام صادر کرده:

در خصوص اتهام آقاي ... ، آزاد دائر بر : توهین به اشخاص عادی ( از طریق تلگرام ) پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت، نظر به محتويات پرونده و با عنایت به دلایل حاصله بدین شرح:
1. پرینت پیام ضمیمه ی پرونده که مشتمل بر کلماتی است که فارغ از معنای لغوی عرفا ظهور یا بعضا صراحت در توهین دارد و با توجه به اکانت مبدا ارسال و سایر قرائن ظن قوی به ارسال آن از جانب مشتکی عنه وجود دارد
2. احضار قانونی متهم از نشانی اعلامی از سوی شاکی و عدم حضور متهم در زمان مقرر، و جلب وی به علت عدم حضور وی در مهلت قانونی و عدم توفیق در جلب نامبرده؛ که اینها دال بر صحت موضوع شکایت شاکیه میباشد
لذا بزه انتسابی محرز بوده و باتوجه به انطباق موضوع مانحن فیه با ماده ی 52 قانون جرایم رایانه ای مصوب 1388 (780 کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی) و 608 کتاب تعزيرات مصوب 1375 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 با اصلاحات و الحاقات بعدی و ماده ی واحده ی (جواب) استفساريه نسبته به کلمه ی اهانت ، توهین و یا هتک حرمت مندرج در مقررات جزایی مصوب 1379 ، همچنین مستندًا به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 با اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می گردد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات جرم در دادگاه کیفری 2 ، مجازات جزانقدی خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما مطابق اظهارات قابل بررسی و گفتگوی بیشتر می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.