مشاوره حقوقی رایگان - توهین به اشخاص عادی

همسرم به منو خانوادم توهین کرده بود شکایت کردم الان این پیام اومده با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به اتهام توهين به اشخاص عادي چرا زده اتهام؟ ینی اون شکایت کرده یا همون موضوع خودمه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر دعوای شماست چون هنوز ثابت نشده اتهام است بعد از اثبات میشود جرم...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوای خودشماست همسرتان متهم هست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خوب اتهام است دیگر هنوز اثبات نشده است. سوالی دارید تماس بگیرید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

تا وقتی جرم ایشون ثابت نشه، متهم هستند نه مجرم

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به علت عدم اثبات جرم در ابتدا همسر شمامتهم محسوب میشود برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی